Zoek in de buurt van uw postcode

Of selecteer de regio's waar u wil zoeken.

ITHR

EngineeringFinance

Ik zoek een job

IT professionals schakelen vaak niet graag een ander in om een job te zoeken. Bij CTRL-F mag je echter gerust zijn: wij kennen jouw leefwereld door en door. Onze werkwijze is eenvoudig: je vertelt ons wat je wilt, wij detecteren jouw carrièreopportuniteiten en begeleiden je in jouw zoektocht naar de ideale vacature in het juiste bedrijf. Graag adviseren we je in je volledige carrièrepool.

Jij kiest hoe wij elkaar contacteren en onze samenwerking onderhouden. Via telefoon, Skype, LinkedIn, mail, sms, Facetime of een persoonlijk gesprek.
CTRL-F is jouw one-stop-shop voor hoogstaande, betrouwbare en professionele IT recruitment.

Ik zoek talent

De “war for talent” is een fenomeen waar elk bedrijf mee te maken krijgt. U zoekt immers die ideale kandidaat die uw onderneming op lange termijn naar nieuwe hoogtes zal helpen tillen. Dat is exact waar de focus van CTRL-F ligt.

Onze ervaren consultants selecteren en rekruteren het juiste talent voor uw onderneming. Dit doen we uiteraard door het gericht aftoetsen van competenties. Maar minstens even belangrijk, we kijken ook of de persoon past bij uw bedrijfscultuur. Zo bent u zeker dat zijn of haar engagement er één is van lange duur.

Wij hanteren het principe van “First Talent, then Pay”. Wij werken samen met u een rekruteringstraject op maat uit om de ideale m/v voor de job te vinden. Wat ons betreft stopt het verhaal hier niet. Als one-stop-shop bieden we onze expertise aan voor een samenwerking op lange termijn.