De perfecte match
tussen talent en bedrijf

Ons team van gedreven recruiters met een passie voor IT, engineering en finance, staat garant voor efficiënte en gespecialiseerde rekrutering op maat van jouw wensen.

Wij hanteren een<br />candidate driven aanpak
Wij hanteren een candidate driven aanpak

Wij hanteren een
candidate driven aanpak

“Voor elke kandidaat gaan we op zoek naar
een carrière dat echt bij hen past.”

Wij hanteren een candidate driven aanpak, waarbij we voor elke kandidaat op zoek gaan naar een carrière in een bedrijf dat echt bij hen past. Op die manier vullen wij elke vacature in met de persoon die zich het best leent voor de specifieke job, of het nu gaat om de aanwerving van ingenieurs-, IT- of finance profielen.

Onze waarden

Persoonlijk en betrokken

Bij CTRL-F staan de dromen van kandidaten en de wensen van bedrijven centraal. Eens we de verwachtingen van de kandidaat bepaald hebben, zoeken we bedrijven die aansluiten bij dit profiel. Hierbij verifiëren we de noodzakelijke parameters zoals juiste skill set, ervaringsniveau en cultural fit.
Persoonlijk en betrokken<br />
Integriteit

Integriteit

Uitgebreid persoonlijk contact met onze klanten en kandidaten zorgt ervoor dat we ons beter kunnen inleven in hun wereld. Doorheen dit proces garanderen wij transparantie, open communicatie, en discretie. Resultaat: een betere matching op lange termijn.

Integriteit

Expertise

Doorgedreven trainingen, technische opleidingen en bedrijfsbezoeken zorgen ervoor dat onze CTRL-F recruiters als ware specialisten in de sector zijn.

Expertise
Innovatie

Innovatie

Bij CTRL-F investeren we continu in de nieuwste HR-technologieën in het kader van Talent Acquisition. Ons uitgebreid netwerk van IT, Engineering en Finance professionals wordt beheerd met een CRM-systeem op maat. We beschikken ook over LinkedIn recruitment tools en een eigen in-house ontwikkelde SWOP-app. Naast gebruikelijke jobboards zoals Jobat en Stepstone, zetten we ook in op gerichte recruitment marketing via social media.

Innovatie

Kwaliteit

In ons rekruteringsproces komt zowel bij bedrijf als kandidaat elk detail aan bod. Tijdens onze interviews leggen we de focus op vereiste technische kennis, persoonlijkheid en bedrijfscultuur. De resultaten van daaropvolgende screenings en testen van de in aanmerking komende kandidaten worden gebundeld in een professioneel en gedetailleerd selectierapport. Kandidaten krijgen steeds uitgebreide feedback over testen, sollicitaties en gesprekken, zodat we samen kunnen werken naar de gepaste match.

Kwaliteit
Netwerk

Netwerk

Dankzij ons wijdverspreid netwerk van gespecialiseerde kantoren ben je bij CTRL-F verzekerd van close-to-the-customer approach. Daarbij investeren wij continu in de uitbreiding van ons ruime netwerk aan talent en werkgevers.

Als deel van House of HR hebben we toegang tot een heel uitgebreid netwerk en vinden we efficiënt de geknipte kandidaat voor het juiste bedrijf; of het geknipte bedrijf voor de juiste kandidaat. 

Netwerk
Haal meer uit jouw recruitment.

Haal meer uit jouw recruitment.

“Onze rekruteringsspecialisten van CTRL-F gaan op zoek naar de geknipte persoon voor jouw bedrijf.”

Onze persoonlijke, candidate driven aanpak betekent dat wij onze kandidaten door en door kennen en jou meteen een goede match kunnen voorstellen. Door onze 360° approach beheren we het volledige rekruteringsproces van A-Z, tot in het kleinste detail, zowel met klant als kandidaat. In de war for talent zijn wij jouw geheime wapen!

Haal meer uit jouw recruitment.
Nederlands