Een carrière in Life sciences

Onze specialisten zijn jouw gids voor een boeiende carrière in chemie, farmacie, biotech en meer in de sterk groeiende life sciences sector.
Science

Dé innovatieve sector van vandaag en morgen

Gepassioneerd door chemie of klinisch onderzoek? Op zoek naar een toekomstgerichte job in de farmacie, plantkunde of microbiologie? Ben je een professional in biotech, medtech of healthtech? Wij bieden jou toegang tot de boeiende wereld van de life sciences. We begeleiden je naar de juiste carrièrekansen in elke niche van deze innovatieve sector, waar je echt impact kan maken op de wereld van vandaag en morgen.

Wij spreken jouw taal

De life sciences is een sterk groeiende sector waar de innovaties en nieuwe ontwikkelingen elkaar aan sneltempo opvolgen. In deze complexe niche kunnen wij als CTRL-F ons stempel drukken en het verschil maken met onze expertise en ervaring in de wetenschappelijke sector. Of je nu een starter bent of een doorgewinterde expert in life sciences, wij spreken jouw taal. Laat ons mee je carrièrepad uitstippelen en je helpen de perfecte werkgever te vinden.

Voor alle profielen in de life sciences sector zijn wij je partner

Haal meer uit jouw recruitment.

Haal meer uit jouw recruitment.

“Onze rekruteringsspecialisten van CTRL-F gaan op zoek naar de geknipte persoon voor jouw bedrijf.”

Onze persoonlijke, candidate driven aanpak betekent dat wij onze kandidaten door en door kennen en jou meteen een goede match kunnen voorstellen. Door onze 360° approach beheren we het volledige rekruteringsproces van A-Z, tot in het kleinste detail, zowel met klant als kandidaat. In de war for talent zijn wij jouw geheime wapen!

Haal meer uit jouw recruitment.
Nederlands