Bouw aan een carrière in België

Onze Belgische bedrijven groeien. Maar geen groei zonder gespecialiseerde talenten waarop de bedrijven kunnen rekenen. De nood aan experten is hoog. Groter dan het aantal specialisten dat België rijk is. We verwelkomen graag internationale expertise in de Belgische bedrijven. Ben jij expert in IT, Finance of Engineering? Nice to meet you!

Bouw aan een carrière in België<br />
Bouw aan een carrière in België

Let’s say it in English

Spreek je Nederlands? We beseffen dat die kans bijzonder klein is, dus no worries. Vlot Engels spreken is daarentegen cruciaal. Onze Belgische bedrijven zijn vertrouwd met Engels en helpen je zo sneller te integreren.

Al je vragen beantwoord

Is een professionele toekomst in België voor jou weggelegd? Dat kom je maar op een manier te weten. Praten, praten, praten. Wij leren jou kennen, jij leert ons kennen en vooral je leert de bedrijven waarin je interesse hebt grondig kennen. Want slechts één ding telt: dat jij helemaal enthousiast bent.

Gespecialiseerde jobs in
IT, Engineering en Finance

Onze Belgische bedrijven groeien. Maar geen groei zonder gespecialiseerde talenten waarop de bedrijven kunnen rekenen. De nood aan experten is hoog. Groter dan het
aantal specialisten dat België rijk is. Ben jij expert in IT, Engineering of Finance?

Je nieuwe leven in België<br />

Je nieuwe leven in België

“Jij hebt je job in België gevonden? Dan is het tijd om ook je persoonlijk leven in België in kaart te brengen.”

En daar begeleiden we je stap voor stap in. Kunnen we je helpen bij het vinden van een woning? Aanvragen van een werkvergunning? De inschrijving bij de gemeente of het aanvragen van een bankrekeningnummer? We ondersteunen jou bij het regelen van al jouw praktische zaken.

Je nieuwe leven in België<br />
Nederlands