Een carrière in engineering

Wij zijn specialisten in Engineering recruitment en de juiste carrière uitstippelen voor jou is wat ons drijft!

Engineering

Construct engineering voor bouw- en hout

Technisch talent dat de schouders zet onder de bouw- en houtsector benaderen we vanuit onze jarenlange expertise. Gegroeid vanuit de House of HR, al jaren marktleider voor professionals in de bouw- en houtsector kennen we de sector als geen ander.

Voor technisch talent in elke niche

Zoek je een job in een studiebureau, bij een aannemer, in een schrijnwerkerij of meubelbedrijf? Als werfleider, projectleider, tekenaar, calculator, bouwkundig tekenaar, landmeter, stabiliteitsingenieur of interieurarchitect? Nice to meet you!

Technical engineering voor de industrie

De mogelijkheden voor engineering professionals zijn oneindig. Van voeding tot metaal. Van chemie tot logistiek. Van automotive tot energie. En alles daartussenin. We verbreden je blik, en begeleiden je naar de ideale werkgever die jou helpt groeien in jouw niche.

Specialisten in elk functiedomein

Interesse in een job in een studiebureau of technische conceptuele richting als werfleider, projectleider, service engineer of sales engineer? Of ben jij gespecialiseerd in machinebouw in chemie, voeding of farmaceutica? Vakspecialist of people manager? Welke richting je ook wil uitgaan, we stippelen samen jouw carrière uit.

Voor alle profielen in de engineering
sector zijn wij je partner

Haal meer uit jouw recruitment.

Haal meer uit jouw recruitment.

“Onze rekruteringsspecialisten van CTRL-F gaan op zoek naar de geknipte persoon voor jouw bedrijf.”

Onze persoonlijke, candidate driven aanpak betekent dat wij onze kandidaten door en door kennen en jou meteen een goede match kunnen voorstellen. Door onze 360° approach beheren we het volledige rekruteringsproces van A-Z, tot in het kleinste detail, zowel met klant als kandidaat. In de war for talent zijn wij jouw geheime wapen!

Haal meer uit jouw recruitment.
Nederlands