We cross borders

Onze Belgische bedrijven groeien. Maar geen groei zonder
gespecialiseerde talenten waarop de bedrijven kunnen rekenen. De nood
aan experten is hoog. Groter dan het aantal specialisten dat België rijk is.
Daarom kijken we verder dan onze landsgrenzen heen.

Internationaal talent aantrekken<br />

1

1

Internationaal talent aantrekken

Internationaal talent aantrekken

Gespecialiseerde talenten uitsluitend onder de kerktoren blijven zoeken is niet langer een solide rekruteringsstrategie. Om te blijven groeien als bedrijf is het dan ook noodzakelijk om onze visie op recruitment te verruimen bij het aantrekken van de geschikte experten. Net daarom doen steeds meer bedrijven een beroep op internationaal talent en kijken we verder dan onze landsgrenzen heen.

2

Talenten uit België<br />en daarbuiten

Talenten uit België
en daarbuiten

We werken zowel met internationale profielen die al in België wonen als talenten die er klaar voor zijn om een leven in België op te bouwen.

3

De overstap naar België<br />

De overstap naar België

Experten die we buiten onze landsgrenzen heen leren kennen, nemen we mee in een intens traject. Een 100% passende uitdaging voorstellen waarin de kandidaten zich resoluut kunnen ontplooien is een minimumvereiste. We gaan voor 200% engagement van zowel jou als werkgever als van de kandidaat. Gaan jullie beiden voor een definitieve go, dan leggen we daarna de bouwstenen voor een verhuis naar België.

4

EU Foreign kantorennetwerk<br />

EU Foreign kantorennetwerk

We zijn daar waar de leefwereld van onze kandidaten zich ontplooit. Onze kantoren spreiden zich over verschillende landen in de EU en daarnaast werken we nauw samen met gespecialiseerde lokale kantoren. Zo brengen we een stevig netwerk in kaart. Geen losse shots, maar bewust geselecteerde professionals, daar mikken we op.
EU Foreign kantorennetwerk

5

Digital Talent Hunting<br />

Digital Talent Hunting

Digital recruitment is een vak apart. Onze specialisten zetten alle tools, expertise en middelen in om een stevig internationaal netwerk uit te bouwen over de verschillende landen heen. Zo weten buitenlandse talenten ons meteen op een laagdrempelige manier te vinden.

6

Foreign Support Services<br />

Foreign Support Services

Onze services gaan ver om kandidaten grondig te begeleiden naar hun nieuwe toekomst in België. Zo ondersteunen we hen in de zoektocht naar een woning, integratiebegeleiding, aanvragen van mutualiteit en bankrekeningnummer en zoveel meer. Een traject waarin we graag de lead nemen of dat we samen met jou als toekomstige werkgever opzetten. Dankzij de grondige ondersteuning kan de kandidaat zich onmiddellijk focussen op zijn/haar job.
Connecting in English<br />

7

7

Connecting in English

Connecting in English

De kans dat je nieuwe internationale collega feilloos Nederlands spreekt is klein, daar moeten we eerlijk in zijn. Waar gaan we sowieso wél voor? Een professioneel communicatieniveau in het Engels zodat de communicatie op de werkvloer vlekkeloos verloopt. In veel gevallen zijn kandidaten al gestart met Nederlandse lessen of wensen ze zich in te schrijven voor taallessen bij aankomst in België.

Neem contact op

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

    Nederlands