De snelste weg naar jouw topcarriere

Op zoek naar een job?

“Wij ondersteunen je van A tot Z in je zoektocht naar de ideale job.”

Jij vertelt ons wat je wilt, wij brengen jouw carrière-opportuniteiten in kaart. Daarna begeleiden we je in je zoektocht naar de ideale job in het juiste bedrijf, of het nu IT, technical engineering, construct engineering of finance betreft.

i

CV screening

Om te beginnen bezorg jij ons je cv, zodat wij meer te weten kunnen komen over je achtergrond,  ervaring, kennis en vaardigheden.

Telefonische kennismaking

Wij bellen je vervolgens op en bespreken met jou wat je wensen zijn, waarin je je verder wil specialiseren en welk type bedrijf je het meest aanspreekt. Na dit gesprek nodigen we je uit voor een gesprek op kantoor met een recruitmentspecialist die gespecialiseerd is in jouw sector. We zullen je ook vragen om een korte persoonlijkheidstest in te vullen. Zo weten wij meteen wat meer over wie jij bent en kunnen we nog sneller op zoek naar jouw perfecte match

w

Persoonlijke kennismaking

Bij CTRL-F leren we je graag écht kennen: hoe zie jij je carrière, hoe wil je groeien, welk type bedrijf past bij jou? Tijdens onze persoonlijke kennismaking bekijken we samen de resultaten van de persoonlijkheidstest. We geven je advies over bijvoorbeeld loonsverwachtingen en delen onze expertise in de sector.
Daarna gaat onze recruitmentspecialist meteen op zoek naar bedrijven en opportuniteiten die bij jouw profiel passen. Wij duiken in ons netwerk en stellen je vacatures in bedrijven voor die bieden wat jij zoekt.

  SELECTIE VACATURES

  Jouw vertrouwde CTRL-F contactpersoon stelt je bedrijven en vacatures voor die matchen met je profiel en verwachtingen. Enkel als jij je goed voelt bij een vacature stellen we jouw cv voor aan het bedrijf

   T

   op gesprek

   Nu is het aan jou! Je mag op gesprek bij de bedrijven die we samen geselecteerd hebben. Ook in deze fase van het proces zijn wij er voor jou: we bereiden samen je gesprek voor en geven je advies op maat van de vacature, zodat je kan schitteren tijdens het gesprek..

   Nadien zullen we feedback vragen aan het bedrijf en aan jou. Was er nog geen match? Dan blijven we zoeken en passen we indien nodig op basis van jouw feedback de verwachtingen van bedrijf of functie aan. We koppelen ook uitgebreid terug over de feedback van het bedrijf, zodat je steeds beter wordt in het solliciteren.

   Was er wel een match? Dan begeleiden wij je naar een volgend gesprek en de verdere contractbesprekingen.

    v

    contractvoorstel

    Proficiat, je krijgt een of meerdere contractvoorstellen! We bespreken het voorstel met jou en indien nodig gaan wij verder onderhandelen bij het bedrijf. Als echte experten in je sector staan we je bij met advies, zodat je een weloverwogen keuze kan maken

     l

     follow-up

     Missie geslaagd: you’ve got the job! De eerste drie maanden houden we nauw contact om je van dichtbij op te volgen. Wij willen er immers zeker van zijn dat alles verloopt volgens jouw verwachtingen en wensen.

      v

      steeds op jouw maat

      Jij kiest zelf hoe we contact houden in de toekomst: via telefoon, Skype, LinkedIn, mail, sms, Facetime of een persoonlijk gesprek. Ook  communiceren doen we volledig op jouw maat

       Overtuigd?

       Wij zijn matchmakers voor elk profiel in IT, technical engineeringconstruct engineering en finance. Van helpdeskmedewerker over technicus tot senior IT manager; van werfleider tot sales engineer; van boekhouder tot specialist in verzekering. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en nemen de tijd om jou te leren kennen.

       CTRL-F Kandidaten
       Nederlands