Zoek in de buurt van uw postcode

Of selecteer de regio's waar u wil zoeken.

ITHR

EngineeringFinance

Wij ondersteunen jou van A tot Z in jouw zoektocht naar de ideale job. Je vertelt ons wat je wilt, wij detecteren jouw carrière-opportuniteiten en wij begeleiden je in jouw zoektocht naar de ideale vacature in het juiste bedrijf of het nu IT of engineering betreft.

CV screening

Jij zoekt jouw ideale job in ons aanbod. Wij nemen jouw cv onder de loep en kijken naar jouw opleidingstraject, ervaringsniveau en skills.

Persoonlijk of telefonisch contact

Waarom ben je op zoek naar een nieuwe job? In welk type bedrijf pas je het best? Wij gaan op zoek naar de ‘mens’ achter het cv, dit na een persoonlijk of telefonisch gesprek.

Selectie vacatures

We bespreken grondig de door jou geselecteerde vacatures. We geven je alle informatie over de bedrijven en hun bedrijfscultuur waarop jij beslist bij welke bedrijven wij jou mogen voorstellen.

Op gesprek

Your turn. Je gaat op gesprek bij de bedrijven die we samen geselecteerd hebben. Wij volgen dit proces op de voet op. Waar nodig stellen we op basis van jouw feedback de verwachtingen inzake type bedrijf of functie bij. Wij koppelen ook de feedback van de bezochte bedrijven uitvoerig naar jou terug, zodat je hieruit iets kunt opsteken en jouw sollicatietechniek kan bijschaven.

Tips en advies

Succes! Je kreeg één of meerdere contractvoorstellen van geïnteresseerde bedrijven. Wij staan je in dit stadium met raad en daad bij zodat je een juiste, weloverwogen keuze kan maken.

Follow-up

Proficiat! Je nieuwe job is een feit. Maar voor ons stopt het hier nog niet. Onze totaalservice houdt in dat we tijdens de eerste drie maanden regelmatig contact opnemen. Wij willen er immers zeker van zijn dat alles volgens jouw verwachtingen en wensen verloopt.