Transparantie, kostenefficiëntie, kwaliteit en resultaat, daar gaan we voor.

CTRL-F, dat is de perfecte match tussen talent en bedrijf.

Gedreven recruiters<br />
Gedreven recruiters

Gedreven recruiters

Ons team van gedreven recruiters met een passie voor IT, engineering of finance, staat garant voor efficiënte en gespecialiseerde rekrutering op maat van jouw wensen. Wij gaan resoluut voor een match op lange termijn, waarbij kandidaat en bedrijf perfect bij elkaar passen.

First talent, then pay

Onze recruiters zijn specialisten in jouw sector die gaan voor de perfecte match. Je betaalt pas na het afsluiten van het contract met je nieuwe medewerker.

Transparante pricing

Bij ons geen verborgen kosten, enkel duidelijke afspraken en een correcte, transparante prijssetting. Wij hechten er belang aan dat je op voorhand weet wat je betaalt en wat je ervoor terug krijgt. 

Open communicatie

Wij geloven in een efficiënte samenwerking op lange termijn, waarbij open communicatie centraal staat. We werken persoonlijk, in vertrouwen en hanteren uiteraard de nodige discretie.

Resultaatgericht

Zoals onze betalingsmodaliteiten hierboven al aangeven, is het resultaat onze belangrijkste waardemeter. Wij halen alles uit de kast om die perfecte match te vinden tussen talent en vacature.

Candidate driven

Bij CTRL-F stemmen we de wensen van werkgevers af op de dromen van kandidaten. Na het bepalen van de verwachtingen van de werkgever, zoeken we talent dat voldoet aan de vereiste skills, ervaring en cultural fit.

Geen exclusiviteit

Wij vereisen geen exclusiviteit voor jouw rekruteringsopdrachten. Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat je na een eerste samenwerking gewoonweg met niemand anders in zee zal willen gaan.

Hoe we werken:
rekrutering van A tot Z voor jouw bedrijf

Kennismaking

Wij komen graag persoonlijk bij je langs om het bedrijf beter te leren kennen en de noden van de vacature in kaart te brengen. Doordat we kandidaten steeds op zowel technische kennis als cultural fit screenen, is het cruciaal dat we op voorhand eerst het bedrijf en de wensen van de werkgever goed kennen.

Kennismaking
Gerichte marketing

Gerichte marketing

Daarna vertalen we alle verkregen informatie naar een wervende vacature, die we via gerichte marketing aan de juiste doelgroep tonen. We gebruiken hiervoor verschillende jobboards, ons eigen netwerk, social media, etc. Daarnaast schakelen we ook onze collega’s van Digital Talent Hunters om de juiste profielen te vinden.

We verleggen grenzen: dankzij onze nauwe samenwerking met de Foreign-afdeling van Accent, beperken we onze zoektocht niet louter tot België. We verleggen letterlijk onze grenzen en gaan ook op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde buitenlandse kandidaten.

Gerichte marketing

Screening & testing

Wij screenen alle kandidaten grondig zowel op hard en soft skills als op company en cultural fit. Alle kandidaten worden steeds onderworpen aan een persoonlijkheidstest en een technische of analytische test waar nodig.

We leggen sterk de nadruk op vinden van talenten die met jou mee willen groeien en bij jou hun carrière willen uitbouwen.

Screening en testing
Voorstelling gekwalificeerde kandidaten

Voorstelling gekwalificeerde kandidaten

Per mail ontvang je een grondig rapport van de door ons geselecteerde kandidaten. Dit omvat onder meer een analyse van de testresultaten en hun originele cv. Wij bespreken onze evaluatie ook graag verder met jou, persoonlijk of telefonisch.

Voorstelling gekwalificeerde kandidaten

Start sollicitatieproces & debrief

Wij staan in voor de planning van face-to-face gesprekken met de geselecteerde kandidaten. We blijven actief betrokken tot aan het einde van dit proces. Als luisterend oor voor beide partijen, vermijden we op die manier eventuele misverstanden of onduidelijkheden.

Start sollicitatieproces & debrief
Follow-up

Follow-up

Eens de juiste medewerker gekozen is, nemen we in de eerste maanden na opstart graag polshoogte bij beide partijen. Verloopt alles naar wens? Zijn er nog zaken waar we moeten bijsturen? Via een goede follow-up en open communicatie zorgen we ervoor dat eventuele kleine bijsturingen tijdig doorgevoerd kunnen worden.

Follow-up

Haal meer uit je recruitment. Neem contact op met CTRL-F en laat je professioneel begeleiden door onze specialisten.

Neem contact op

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

    Nederlands