Zoek in de buurt van uw postcode

Of selecteer de regio's waar u wil zoeken.

ITHR

EngineeringFinance

De harde waarheid over IT & engineering? Het is tegenwoordig een markt waar vooral de kandidaten zelf kiezen waar ze willen werken. De mogelijkheden zijn legio. De moeilijkheid ligt in het vinden van capabele en beschikbare kandidaten.

Snelheid van handelen is immers een must bij het rekruteren van de geschikte IT & Engineering professionals. En daar komt CTRL-F om de hoek kijken! Dankzij onze gespecialiseerde Recruiters beschikken wij over een uitgebreid netwerk in elke IT en engineering niche: van development, infrastructuur en consultancy tot digital marketing en van sales engineer, R&D en laborant tot werfleider.

Door onze 360° approach beheren we het volledige rekruteringsproces van A-Z, tot in het kleinste detail, zowel met klant als kandidaat. Onze focus ligt hierbij op technische kennis en bedrijfscultuur.

HOW WE THINK

1. First Talent, then Pay

Wij geloven dermate in onze kennis van zaken, dat je ons pas betaalt na het sluiten van het contract met jouw nieuwe ideale werknemer.

2. Geen exclusiviteit

Wij vereisen geen exclusiviteit voor jouw rekruteringsopdrachten. Sterker nog, wij zijn ervan overtuigd dat je na een eerste samenwerking gewoonweg met niemand anders in zee zal willen gaan.

3. Transparante pricing

Bij ons geen verborgen kosten, enkel duidelijke afspraken en een correcte, transparante prijssetting. Wij hechten er belang aan dat je op voorhand weet wat je betaalt en wat je ervoor in ruil krijgt.

4. Open communicatie

Wij geloven in een efficiënte samenwerking op lange termijn, waarbij open communicatie centraal staat. Het garanderen van de nodige discretie wordt uiteraard verzekerd.

5. Resultaatgericht

Zoals onze betalingsmodaliteiten hierboven al aangeven, is het resultaat onze belangrijkste waardemeter. Wij halen alles uit de kast om die perfecte match te vinden tussen talent en vacature.

6. Candidate-driven

Bij CTRL-F stemmen we de wensen van bedrijven af op de dromen van kandidaten. Na het bepalen van de verwachtingen van de werkgever, zoeken we talent dat voldoet aan de vereiste skills, ervaring en cultural fit.

HOW WE WORK

1. Job intake

Wij komen graag persoonlijk bij jou langs om jouw bedrijf beter te leren kennen. Zo brengen we samen de noden van de vacature in kaart. We screenen kandidaten immers steeds op zowel technische kennis als cultural fit.

2. Wervende advertentie & marketing

Wij vertalen alle verkregen informatie naar een wervende vacature, die we via targeted marketing aan de juiste doelgroep bezorgen. Hierbij zetten we in op job boards, ons eigen netwerk, Recruitment Marketing via LinkedIn, Facebook, Instagram en andere kanalen.

3. Screening & testing

Alle kandidaten worden grondig gescreend, zowel op hard & soft skills als company en cultural fit. Alle kandidaten worden standaard onderworpen aan een persoonlijkheidstest en een technische of analytische test waar nodig.

4. Voorstelling gekwalificeerde kandidaten

Per mail ontvang je een grondig rapport van de door ons geselecteerde kandidaten. Dit omvat o.a. een analyse van de testresultaten en hun originele cv. Wij bespreken onze evaluatie ook graag verder met jou, via persoonlijk of telefonisch contact.

5. Start sollicitatieproces & debrief

Wij staan in voor de planning van face-to-face gesprekken met de geselecteerde kandidaten. Wij blijven actief betrokken tot aan het einde van dit proces. Als luisterend oor voor beide partijen mijden we zo eventuele misverstanden of onduidelijkheden.

6. Follow-up

Eens de juiste medewerker geplaatst is, nemen we in de eerste maanden na opstart graag polshoogte bij beide partijen. Verloopt alles naar wens? Zijn er nog zaken waar we moeten bijsturen? Via een goede follow-up en open communicatie zorgen we ervoor dat eventuele kleine bijsturingen tijdig kunnen doorgevoerd worden.