Deze pagina werd automatisch aangepast door een vertaalmachine. Onze excuses voor mogelijke typefouten!

Technical Support Engineer

Zolder
Vast
40 uren per week
IT Support
44245
Referentie: 44245
Datum: 2022-08-05
Charlotte Sermeus
Senior Recruitment Manager
02 333 45 11
02/333 45 10
charlotte.sermeus@ctrl-f.be
IT Brussel
brussel@ctrl-f.be
Martelarenlaan 30, 3000 Leuven
43194
23774
https://wa.me/32477711736

Aanbod

Ze bieden je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in het bedrijf. Je begint met het bestuderen van de producten, oplossingen en procedures. Het is een team van 35 personen, waarvan sommige permanent zijn gevestigd in diverse kantoren in Europa. Je zal rapporteren aan het Operations Team en de Managing Director. Het kantoor bevindt zich in een groene omgeving, gemakkelijk bereikbaar per fiets, auto, trein of bus.

Het salaris zal opgesteld worden naargelang jouw kennis en ervaring. 

Functie

Je hebt een passie voor ICT. Je werkt graag hands-on, maar kan ook geduldig luisteren. Je wordt graag uitgedaagd door een breed scala aan technische oplossingen en problemen die je uitvoert voor een sterk, internationaal B2B-merk. Van achter je bureau op de technische afdeling sta je in nauw contact met een verscheidenheid aan klanten (installateurs, IT-managers, groothandelaars) alsook collega’s vanuit de internationale sales-, marketing-, en field eingeer teams.

Technisch advies: analyseren en opvolgen van technische problemen en het vinden van oplossingen voor verschillende types installaties (conferentie- / theaterzalen, distributie van AV-signalen, datacenters, controlekamers, kiosken, ...) in verschillende industrieën (defensie, entertainment, bedrijven, transport, telecom, omroep, educatie, ...) voor vaak bekende eindgebruikers. Je speelt tevens graag verkoopmogelijkheden door aan het sales team. Als support wizard help jij de IT-managers en systeemingenieurs bij de eindklanten of installateurs. Dagelijks ga je aan de slag met: producten testen, technische problemen nabootsen, oplossingen zoeken samen met collega’s alsook handleidingen / product-vergelijkingen nalezen. Af en toe bezoek je een installatie ter plaatse tesamen met een sales account manager.

Interne systemen: analyse van interne IT-systemen en vertaling van IT-noden naar praktische voorstellen aan de IT-partner. Je werkt nauw samen met verschillende IT-partners bij de implementatie en het onderhoud van dagelijkse besturingssystemen, serverbeheer, maar ook tijdsregistratie en het onderhouden van de beveiligingssystemen.

Producttests: regelmatig testen van nieuwe producten of firmware-upgrades en het verschaffen van inzichten aan de R&D-teams. Inzicht verwerven in de levenscyclus van het product en de product manager adviseren.

Organisatie

Onze klant is gespecialiseerd in connectiviteits- en beheeroplossingen voor toegang tot en het delen van technologieën. Het merk bestaat uit innovatieve oplossingen voor connectiviteit, professionele audio/video en groene energie voor consumenten, kleine kantoren of thuiskantoren, midden- en kleinbedrijf(MKB) en zakelijke klanten.

Profiel

  • Bij volgende lettercombinaties gil je geen “OMG!”, maar roep je wel volmondig “let’s go!”: DVR, SSH, TCP/IP, telnet, PoE, OS, HDBaseT, firewalls, serial command, RS-232, USB3.1, HDMI2.0, VGA, DVI-I, DisplayPort, UPS, PDU, fiber, kabels, daisy-chaining, redundancy, KVM switching, Multi-display, Picture-in-picture, KNX, videowall management, multi-display, MST, Dante, 4K, HDCP, HDR, audio embedder, Samsung DeX, collaboration tools, ASIC, out-of-band, DNS, EDID, VDI, blade servers, CCTV, NVR, sensors, streaming, …
  • Bachelordiploma of een gelijkwaardige ervaring
  • Kennis van hardware en netwerken
  • Je spreekt Nederlands en je hebt een goede kennis Engels


Solliciteer voor deze vacature.

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Nederlands