PhD Job Shadowing: zet de deur open voor academisch talent.

jun 20, 2023

PhD Jobshadowing? Laat ons even toelichten.

PhD Jobshadowing is een initiatief van 5 Vlaamse universiteiten, waar CTRL-F gebeten de schouders onder zet.
Het concept is eenvoudig, maar krachtig. We selecteren hooggekwalificeerde PhD-kandidaten en bieden hen de mogelijkheid om 1 à 2 dagen mee te lopen in jouw organisatie.

Onderzoek en innovatie als groeimotor

In een wereld waarin je snel moet schakelen om een business fit te houden is voortdurend innoveren cruciaal. Dat is exact waar PhD’s voortdurend mee bezig zijn. Met hun diepgaande kennis en onderzoekservaring maken ze ruimte voor opportuniteiten die een bedrijf doen groeien.

Ontdek de waarde van academisch talent

Als bedrijf is het Jobshadowing project een ideale manier om te ervaren met welke vaardigheden, expertise en potentieel PhD’s een bedrijf kunnen versterken. Intussen doen ze zelf waardevolle praktijkervaring op. Je krijgt op die manier de mogelijkheid om de meerwaarde van deze waardevolle talenten te ontdekken voordat je definitieve aanwervingsbeslissingen neemt.

Kom meer te weten

Ontdek wat PhD jobshadowing voor jouw bedrijf kan betekenen. En wat de voordelen van deze formule voor jouw bedrijf zijn. Neem voor 24 juni contact op met Eva De Moor voor meer info over het initiatief.

Als het zover komt, registreren wij uw bedrijf met plezier.

Nederlands