Deze pagina werd automatisch aangepast door een vertaalmachine. Onze excuses voor mogelijke typefouten!

2024-10-24

Boekhouder A-Z

Menen
uren per week
Finance
a1WP80000013TZZMA2
Referentie: a1WP80000013TZZMA2
Liesbeth Lacante
liesbeth.lacante@ctrl-f.be
Finance West-Vlaanderen
finance.west@ctrl-f.be
a1WP80000013i3xMAA
005WV000000SZcfYAG
Boekhouder A-Z
https://wa.me/32477711722

Functie

In de rol van Boekhouder A-Z ben je verantwoordelijk voor het gehele boekhoudproces en krijg je de kans om een actieve rol te spelen in het verbeteren en automatiseren van financiële workflows. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waarin jouw expertise het verschil maakt?

Als A-Z boekhouder heb je een breed takenpakket en werk je nauw samen met verschillende afdelingen. Jouw focus ligt op een nauwkeurige financiële administratie en je neemt daarnaast initiatief in het optimaliseren van processen.

Je verantwoordelijkheden omvatten onder andere:

  • Het beheren van inkomende en uitgaande facturen en het verwerken van bankverrichtingen.
  • Je zorgt ervoor dat alle kosten correct worden geboekt en toegerekend aan de juiste perioden, rekeningen en afdelingen.
  • Je draagt bij aan de voorbereiding van maandelijkse, kwartaal- en jaarlijkse afsluitingen en bijbehorende rapportages.
  • Je ondersteunt in het verzorgen van fiscale aangiftes, zoals BTW-aangiften en rapportages aan de overheid.
  • Je speelt een belangrijke rol bij het beheren en optimaliseren van leveranciersinformatie en andere financiële masterdata.
  • Je monitort de cashflow en helpt bij de opmaak en opvolging van budgetten.
  • Samen met het team werk je aan het verbeteren van bestaande procedures en breng je ideeën aan voor verdere automatisering.


Profiel

We zoeken een proactieve Boekhouder A-Z met enkele jaren ervaring die niet alleen sterk is in uitvoerende taken, maar ook graag meedenkt over hoe processen efficiënter kunnen. Je werkt nauwkeurig, denkt analytisch en je voelt je thuis in een team dat voortdurend streeft naar verbetering.

Wat verwachten we van jou?

  • Een Bachelor in Accountancy-Fiscaliteit of gelijkwaardig door ervaring.
  • Minstens eerste ervaring in een boekhoudkundige rol.
  • Kennis van fiscale wetgeving is een pluspunt.
  • Je bent hands-on, nauwgezet en weet hoe je prioriteiten moet stellen.
  • Goede beheersing van het Nederlands en Engels; Frans is een extra troef.
  • Kennis van boekhoudsoftware zoals Microsoft Dynamics AX en een sterke basis in Excel.

Zie je enkele van bovenstaande niet in je kennisveld en twijfel je om te reageren? Laat dit je niet afschrikken en neem even contact met ons op om verder af te stemmen via finance.west@ctrl-f.be of via +32 50 444 713.


Organisatie

Bij CTRL-F Finance creëren we dagelijks verbindingen tussen financiële professionals en uitdagende functies in diverse sectoren. Ons uitgebreide netwerk omvat kantoren, bedrijven en bovenal, talentvolle individuen. Onze aanpak is zowel professioneel als persoonlijk, volledig gericht op de kandidaat.

Omdat we ons volledig concentreren op financiële posities, hebben we momenteel een overvloed aan mogelijkheden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je interesse hebt. We staan klaar om alle opties met je te bespreken en samen op zoek te gaan naar de perfecte baan voor jou!

Onze klant is een wereldwijd expert in geavanceerde materialen, kleuroplossingen en prestatiecoatings. Als bedrijf zijn ze toegewijd om hun medewerkers te inspireren om samen te werken aan hundoel. Met vestigingen op zes continenten, zijn ze overal waar de klanten hen nodig hebben.

Aanbod

Je komt terecht in een bedrijf waar financiële optimalisatie en automatisering hoog op de agenda staan. Dit is jouw kans om niet alleen verantwoordelijkheid te dragen voor het boekhoudkundig proces, maar ook mee te denken over de toekomst van de afdeling.


Solliciteer voor deze vacature

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Heb je nog vragen?

    Liesbeth Lacante helpt je graag verder!

    liesbeth.lacante@ctrl-f.be
    Finance West-Vlaanderen
    Referentie: a1WP80000013TZZMA2

    Ken je iemand die perfect past bij deze functie?

    Deel deze vacature met hen en help ons de juiste kandidaat te vinden!

    Nederlands