Deze pagina werd automatisch aangepast door een vertaalmachine. Onze excuses voor mogelijke typefouten!

2024-05-03

Projectleider

Antwerpen
Onbepaalde tijd
39.5 uren per week
Engineering
a1WWV000000211m2AA
Referentie: a1WWV000000211m2AA
Ilke Bellekens
03 750 28 80
ilke.bellekens@ctrl-f.be
Technical Engineering Antwerpen
antwerpen@ctrl-f.be
a1WWV00000023Un2AI
005WV000000S5kNYAS
Projectleider
https://wa.me/32477711668

Functie

Wij zijn op zoek naar een gedreven projectleider die fungeert als de belangrijkste schakel tussen het bedrijf en onze klanten, zowel op technisch als commercieel vlak.

In de realisatiefase is het jouw verantwoordelijkheid om de wensen van de klanten te vertalen naar concrete acties binnen de interne teams. Je hebt oog voor detail en bent gefocust op zowel de eisen van elk project als de strakke planningen. Veiligheid en kwaliteit zijn voor jou van gelijkwaardig belang, en je zorgt ervoor dat deze altijd gewaarborgd blijven.

Als projectleider houd je nauwlettend toezicht op de budgetten en de inzet van middelen, terwijl je er ook voor zorgt dat alle voorgeschreven normen worden nageleefd. Je bent gepassioneerd door techniek en hebt een scherp oog voor detail. Kortom, deze rol biedt een boeiende en veelzijdige uitdaging waarbij je in direct contact staat met alle facetten van het bedrijf en waarbij je actief betrokken bent bij de uitvoering van projecten.

Profiel

Als geschikte kandidaat voor deze functie als Projectleider, beschik je over een technische achtergrond (master, bachelor of gelijkwaardig door ervaring) in een gerelateerde sector. Hoewel enkele jaren ervaring een pluspunt zijn, is het geen vereiste. Wat echt telt is jouw sterke en brede interesse in techniek, gekoppeld aan een scherp oog voor detail.

Je bent een dynamische en flexibele teamspeler die weet van aanpakken. Pragmatisch ingesteld, je weet hoe je uitdagingen moet aanpakken. Bij voorkeur ben je meertalig, met een vlotte beheersing van Engels en Frans.

Je hebt niet alleen een rijbewijs, maar ook een enthousiaste teamgeest en een flinke portie zelfstandigheid.


Organisatie

Dit familiebedrijf is een specialist in totaaloplossingen voor opslagtanks van vloeistoffen in de petrochemische sector. Je vindt hen terug in de haven van Antwerpen met hun hoofdkantoor, een modern gebouw met grote ramen en open bureau's. In totaal werken zij met een 200-tal mensen. Zij kunnen hun klanten projecten van A-Z aanbieden want ze hebben een eigen studiedienst, productie, kwaliteitsdienst en ze doen ook de installatie onsite. Klanten zijn o.a. multinationals in de haven van Antwerpen maar ook in Nederland, Frankrijk en Luxemburg zijn ze actief.

Aanbod

Voor onze klant gespecialiseerd in tankbouw zijn wij op zoek naar een Projectleider. Je kunt rekenen op een boeiende en gevarieerde takenpakket, zowel op kantoor als op het terrein. Je komt terecht in een groeiende onderneming met een directe aanpak, waar je actief betrokken bent bij uitdagende projecten.

Wat kan jij verwachten?

  • Vast contract voor onbepaalde duur
  • Salaris wordt afgestemd naar kennis en ervaring
  • Extra: bedrijfswagen met tankkaart, maaltijdcheques...

Solliciteer voor deze vacature

Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Heb je nog vragen?

    Ilke Bellekens helpt je graag verder!

    03 750 28 80
    ilke.bellekens@ctrl-f.be
    Technical Engineering Antwerpen
    Referentie: a1WWV000000211m2AA

    Ken je iemand die perfect past bij deze functie?

    Deel deze vacature met hen en help ons de juiste kandidaat te vinden!

    Nederlands