This page has been automatically edited by a translation engine. Our apologies for possible typing errors!

Relationship Manager Banking

MECHELEN
Indefinite time
38 hours per week
Finance
a1WWV00000021qF2AQ
Reference: a1WWV00000021qF2AQ
Datum: 2024-05-14
Seppe Gilis
014/24 41 48
014/24 41 48
seppe.gilis@ctrl-f.be
Finance Antwerp
a1WWV0000002NIH2A2
005WV0000S5kTYAS
0477711732

Offer

Wij bieden onze Adviseur Bank & Verzekeringen:

 • Een marktconform salaris, afgestemd op ervaring en competenties.
 • A package of fringe benefits including meal vouchers, group and hospitalisation insurance.
 • Extensive training opportunities and professional development.
 • A dynamic working environment with a strong team spirit.
 • De kans om verder te groeien in een jong en ambitieus kantoor en mee de krijtlijnen voor de toekomst uit te zetten.

Function

Als Relatiebeheerder Bank & Verzekeringen ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van financieel advies over de verschillende bancaire en verzekeringsproducten die we aanbieden aan een divers klantenbestand. Je werkt binnen een dynamisch team in het hart van Mechelen en draagt bij aan de financiële welvaart van onze klanten door persoonlijke service en op maat gemaakt advies.

 • Je wordt één van de gezichten van het kantoor aangezien je ook op regelmatige basis het onthaal van de klanten zal verzorgen. Dit doe je zowel telefonisch als persoonlijk.
 • Je luistert naar de mensen wanneer deze hun verhaal doen en tracht hier op de juiste wijze op in te spelen. Op die manier leg je de link met de verschillende domeinen en collega's binnen het kantoor.
 • Je benut de commerciële kansen die zich voordoen en verwijst klanten door naar een gespecialiseerde collega wanneer nodig.
 • Dankzij jouw uitgebreide kennis van de verschillende producten en diensten, weet je klanten al goed op weg te helpen in eerste instantie.
 • Je garandeert de dagelijkse werking van het kantoor. Je neemt hierbij ook de dagelijkse loketverrichtingen voor jouw rekening.
 • Je bouwt actief mee aan het uitbreiden van de klantenportefeuille van het kantoor.
 • Je denkt mee na over het opzetten van commerciële acties.

Organisation

At CTRL-F Finance, we bring finance professionals together every day with exciting job opportunities in a variety of industries. Our success is due to our wide network of offices, companies and, above all, talented professionals. We aim for a professional, personal approach that focuses strongly on the candidate.

Onze focus ligt specifiek op carrièremogelijkheden binnen de financiële wereld, wat betekent dat we op dit moment een breed scala aan kansen bieden. Aarzel niet om contact op te nemen als je geïnteresseerd bent. We verkennen samen graag de verschillende mogelijkheden om de perfecte nieuwe uitdaging voor jou te vinden.

Our client is a major player within the banking sector. With around 400 branches and a total of 2,700 employees, they provide financial solutions for families and individuals. Their focus is on building long-term relationships and excellent customer service. An open and personal communication style is the norm here. As an employee at our client, you are part of a large company but within each of the 450 offices, there is a very familiar, friendly working atmosphere. The teams are close-knit and often interact.

Momenteel zijn wij voor het kantoor in Mechelen op zoek naar bijkomende medewerkers om het team te versterken. Sinds kort heeft het team zijn intrek genomen in een gloednieuw kantoor. De aangename werkomgeving krijg je er dus alvast bij! De sfeer van het kantoor geeft perfect weer waar ze voor willen staan: familiaal en huiselijk. Tijdens de middag trekken ze deze lijn dan ook door door samen te lunchen. En dit hoeft zeker niet altijd op kantoor te zijn. Verder worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd om de teamgeest verder aan te wakkeren.

Are you looking for a challenge within a family-run, close-knit team with great future prospects?

Then you have definitely come to the right place in this Mechelen office!

Profile

Voor deze functie van Relatiebeheerder Bank en Verzekeringen in de regio van Mechelen zoeken we iemand met:

 • Een relevante opleiding op minimaal bachelor niveau. Denk hierbij aan een Bachelor Financiën & Verzekeringen of Rechtspraktijk.
 • Een eerste ervaring in de banksector is een mooie plus maar met de juiste motivatie en drive kom je zeker even ver.
 • Excellent communication skills and customer orientation.
 • Commercial acumen and the ability to recognise opportunities.
 • Basiskennis van de financiële wereld.
 • De mentaliteit van een teamspeler, maar je bent ook in staat om zelfstandig te werken.
 • Flexibility and adaptability in a changing market environment.

Apply for this vacancy.

We will get back to you as soon as possible.

  English