Zoek in de buurt van uw postcode

Of selecteer de regio's waar u wil zoeken.

ITHR

EngineeringFinance

Eerst en vooral, heel hartelijk bedankt om mee te helpen zoeken naar een andere job, die uiteindelijk vol verrassingen bleek te zitten.
Al ben ik de 57 jaar gepasseerd, ik had nooit gedacht dat dit mij nog zou lukken. Na meer dan 20 jaar dienst als gedreven servicetechnieker koeltechnieken, wou ik wel eens een “kantoorjob” proberen, al was het in de technische ondersteuning of dienst-na-verkoop. Mijn vorige werkgever had mij jaren geleden ook iets in die richting beloofd, naarmate ik ouder werd. Maar ik was te goed in de nazorg van koeltechnische installaties.
Nog geen week nadat ik mijn “hunting for a new job” had open gezet op LinkedIn, werd ik al opgebeld door Thierry Roels.
Ik kende de persoon in kwestie van haar noch pluimen. Ook van CTRL-F had ik nog nooit gehoord. Een goede week later kwam ik in contact met Thierry’s collega, Jurre Verdoodt. Die had een meer dan aantrekkelijke werkaanbieding voor mij, namelijk Mitsubishi Electric Belgium.
Dat bedrijf was mij totaal niet onbekend. Ik had in het verleden al contact met hen via de telefonische support en door enkele cursussen te volgen.
Inside service engineer was de job omschrijving.
Bonze vele telefonische contacten verliepen vlot en aangenaam. Beide recruiters waren zo in de wolken na het sollicitatiegesprek dat de verwachtingen omtrent mijn keuze voor deze job hoog geworden waren. Missie geslaagd, gewoon door eens te luisteren naar de noodkreet van een sollicitant.
Nu, na iets meer dan 2 maand dienst, voel ik mij al een beetje thuis. Stil zitten aan een bureau was nochtans vroeger helemaal mijn ding niet.

Dankzij de goede begeleiding en ondersteuning van 2 fantastische mensen, die ik blijf waarderen, werd voor mij de weg geopend naar een nieuwe job. De kers op de taart.

Ronny - Technisch Commercieel medewerker

CONTACTEER
HET CTRL-F TEAM

Ik ZOEK WERK Ik ZOEK talent
Niek D’Hondt

Niek D’Hondt

Magalie Migneau

Magalie Migneau

Rachel Buysse

Rachel Buysse