This page has been automatically edited by a translation engine. Our apologies for possible typing errors!

2022-11-10

Financial Advisor

Antwerp
Fixed
39 hours per week
Legal
51152
Reference: 51152
Seppe Gilis
Sales Recruitment Consultant
014/701 803
014/701 803
seppe.gilis@ctrl-f.be
Finance Kempen
financekempen@ctrl-f.be
Vreyshorring 49, 3290 Lommel
50200
53314
https://wa.me/32477711680

There is a tremendous sense of mutual respect and flexibility within this company. This is therefore the common thread in their offering.

Onze klant biedt aan de financieel adviseur een onmiddellijk vast contract voor een voltijdse tewerkstelling van 39 uur per week. Je kan gebruik maken van glijdende uren en kiest zelf of je hybride of thuis werkt. Bij deze functie is het een must om 1 à 2 keer per week samen met het team in op kantoor aanwezig te zijn.

Je hebt jaarlijks recht op de 20 wettelijke verlofdagen, 12 betaalde adv- en 3 CAO-dagen. Die zijn in onderling overleg met het team vrij in te plannen. Bij elke 5 jaar dat je in dienst bent mag je hier ook nog 1 anciënniteitsdag bijtellen.

The financial picture :

 • A gross monthly salary depending on relevant experience
 • Netto-onkosten van €100 per maand
 • Meal vouchers of €8 per day worked
 • Ecocheques van €250/jaar
 • Hospitalisatieverzekering voor jezelf en iedereen van jouw gezin
 • Group insurance
 • Thuiswerkvergoeding
 • 100% reimbursement of own public transport costs
 • Cafetariaplan (gsm, extra verlofdagen, elektrische fiets, extra pensioensparen, elektronica...)

Bij opstart word je niet aan je lot overgelaten. Je krijgt een peter of meter die je wegwijs maakt in het bedrijf, je introduceert bij jouw collega's en het volledige interne computersysteem zal leren kennen.

Ook op vlak van interne opleidingen, zal je niets te kort komen. De meest ervaren collega's zullen je de kneepjes van het vak aanleren zodat je gradueel kan groeien in jouw functie. Levenslang leren is hier dan ook vereiste!

Are you already curious about what the application process will be like? We are already giving you a hint:

After completing some personality and reasoning tests, you will be introduced to our client. The first exploratory interview takes place digitally via Teams in 90% of cases. If positive, a second on-site interview will follow as soon as possible. Good vibes between both parties? Then a contract proposal follows.

Interesse in deze functie als financieel adviseur dan kunnen we alleen maar aanraden om jouw kans te wagen en te solliciteren!

Function

Als financieel adviseur kom je terecht in een zeer fijn team van 15 specialisten in RSZ en voorheffing. Zij zullen je dan ook van begin af aan meenemen in hun werking. Hierdoor ben je tijdens jouw opleidingsperiode vaker op het hoofdkantoor in Antwerpen te vinden. Hierna wordt je één keer per week samen met het volledige team op kantoor verwacht.

Jouw kerntaak als financieel adviseur is de volledige financiële verwerking van voorheffing en RSZ. Dit gaat ongeveer over een bedrag van 1 miljard euro.

Bijvoorbeeld:

 • Je bereidt de DMFA aangiftes voor.
 • Je maakt de planning op voor RSZ, voorheffing en fondsen.
 • Je verzorgt een correcte facturatie.
 • Je draagt zorg voor het monetair gedeelte met betrekking tot RSZ (afschrijving loonjaar, economische werkloosheid bouw, herverdeling sociale lasten...).
 • Je zorgt voor een correcte aangifte en doorstorting naar desbetreffende instanties.

Om dit in goede banen te leiden, sta je in nauw contact met klanten, boekhoudkantoren, interne collega's en andere betrokken (overheid)instanties. Dit voornamelijk schriftelijk en telefonisch.

Je zal verantwoordelijk zijn voor het beheren van zeer grote bedragen. Jouw werk zal dan ook via het zes-ogenprincipe gecontroleerd worden om de boeteclausules van 10% tot het minimum te beperken.

Zie je tot slot mogelijkheden die de huidige processen en tools kunnen optimaliseren? Dan krijg je ook de kans om deze ideeën te pitchen tijdens teamvergaderingen. Innovatie en vernieuwing zijn twee kernelementen die bij deze onderneming zeker voorop staan.

Organisation

CTRL-F Finance provides the perfect match between professionals in Finance and challenging jobs in numerous sectors on a daily basis. For this we can rely on an extensive network of offices, companies and especially, talent. We use a professional, personal and candidate-oriented approach.

As we focus exclusively on positions in the financial sector, we currently have numerous opportunities. Do not hesitate to contact us if you are interested. We will be happy to discuss all options. In this way, we can look for the ideal job together!

Deze onderneming is een internationale speler met Antwerpse roots die zich situeert in de HR-markt. Met zijn 26 kantoren en een 6000-tal medewerkers vormt het dan ook een van de meest toonaangevende bedrijven binnen deze niche. Je komt dus al zeker terecht in een stabiele financiële werkomgeving! Veelzijdigheid is één van de kernwaarden van onze klant. Hun klanten kunnen voor allerlei verschillende HR-vragen bij experts terecht. Ze bieden er zeer veel verschillende diensten aan. Denk hierbij aan het sociaal secretariaat, outsourcing, finance, IT, legal, consulting, het service center... Voor ieder wat wils dus! Misschien een klein nadeeltje die aan deze veelzijdigheid verbonden is: het zorgt toch wel voor enige complexiteit in het bedrijfsorganigram.

Je voelt het misschien al aan: de klant staat hier steeds centraal. Dit is dan ook de grootste kernwaarde die iedere medewerker nastreeft.

De HR-sector is er een die continu in beweging is en daar speelt onze klant dan ook op in. Dit moet ook om steeds de beste en meest kwalitatieve dienstverlening aan te bieden. Digitalisering, innovatie en ondernemen zijn hier dan ook de basisbegrippen. Maar ze doen er echt alles aan om het mensgerichte niet uit het oog te verliezen! Ze gaan steeds op zoek naar een evenwichtige balans tussen digitaliseren en persoonlijke aanpak.

Zoek je een werkgever waar je mee mag denken in mogelijkheden, in oplossingen of hoe het beter kan? Dan zit je hier sowieso op je plaats. Onze klant zoekt dergelijke ondernemers, mensen die initiatief durven nemen en out of the box kunnen/willen denken. Alles kan besproken worden, het moet alleen door jou uitgesproken worden. Jouw volledige traject heb je zelf in handen, jij wordt kapitein van je eigen carrière. Hierdoor wordt iedere werknemer een zeer betrokken werknemer die met trots aan de buitenwereld laat weten waar hij/zij werkt.

Fancy being a part of this?

Then don't hesitate and apply!

Profile

Onze klant gaat voor deze functie als financieel adviseur op zoek naar een analytisch, cijfermatig talent met passie voor RSZ, voorheffing, DMFA, payroll en/of sociale zekerheid. Dit is een must...

 • Kan je zeer nauwkeurig werken en toch deadlines halen?
 • Omschrijft jouw omgeving je als van nature verantwoordelijk?
 • Heb je een voorliefde om met de meest innovatieve softwareprogramma's aan de slag te gaan?

Dan ben je al een stapje dichter bij deze job als financieel adviseur.

Onze klant zoekt daarnaast naar talenten die hun motivatie en gedrevenheid niet onder stoelen of banken steken. Mensen die leergierig zijn, goed in teamverband maar ook zelfstandig kunnen werken, die stressbestendig zijn en goed blijven presteren onder een grote werkdruk, die communicatief sterk zijn en tegelijkertijd cijfermatig en analytisch te werk gaan.

Ben jij zo'n talent op zoek naar een nieuwe opportuniteit om te groeien? Laat dan zeker van je horen!

Would you apply for your dream job?

Apply for this vacancy. We will contact you as soon as possible.

  English