Zoek in de buurt van uw postcode

Of selecteer de regio's waar u wil zoeken.

ITHR

EngineeringFinance

CTRL-F staat garant voor de perfecte match tussen bedrijf en talent. Dankzij de combinatie van onze gespecialiseerde recruiters en onze diverse matchmaking technologieën stellen wij aan onze klanten het ideale rekruteringsplatform ter beschikking.

Op die manier vullen wij elke kandidatuur in met de persoon die zich het best leent voor uw specifieke niche. Ongeacht of het nu gaat om de aanwerving van ingenieurs, IT profielen, of andere hogere technische bedienden.

Een ‘candidate-driven approach’ zorgt ervoor dat we mensen met de juiste technische vaardigheden en ervaring kunnen begeleiden in de zoektocht naar hun droomjob.

Haal meer uit jouw recruitment. Laat je professioneel bijstaan en til jouw bedrijfsprestaties naar een hoger niveau.

Toegankelijkheid

Dankzij ons wijdverspreid netwerk van gespecialiseerde kantoren ben je bij CTRL-F verzekerd van close-to-the-customer approach. Daarbij investeren wij continu in de uitbreiding van ons ruim netwerk aan talent en werkgevers.

Betrokkenheid

Bij CTRL-F staan de dromen van kandidaten en de wensen van bedrijven centraal. Eens we de verwachtingen van de kandidaat bepaald hebben, zoeken we bedrijven die aansluiten bij dit profiel. Hierbij verifiëren we de noodzakelijke parameters zoals juiste skill set, ervaringsniveau en cultural fit.

Expertise

Doorgedreven trainingen, technische opleidingen en bedrijfsbezoeken zorgen ervoor dat onze recruiters als ware specialisten fungeren binnen CTRL-F.

Innovatie

CTRL-F investeert continu in de nieuwste HR-technologieën in het kader van Talent Acquisition. Ons uitgebreid netwerk van IT & Engineering professionals wordt beheerd met een CRM-systeem op maat. We beschikken ook over LinkedIn recruitment tools en een eigen in-house ontwikkelde SWOP-app. Naast gebruikelijke job boards zoals Jobat en Stepstone, zetten we ook in op targeted recruitment marketing via social media.

Kwaliteit

In ons rekruteringsproces komt zowel bij bedrijf als kandidaat elk detail aan bod. Tijdens onze interviews leggen we de focus op vereiste technische kennis, persoonlijkheid, en bedrijfscultuur. De resultaten van daaropvolgende screening en testen van de in aanmerking komende kandididaten worden gebundeld in een professioneel en gedetailleerd selectierapport.

Integriteit

Uitgebreid persoonlijk contact met onze klanten en kandidaten zorgt ervoor dat we ons beter kunnen inleven in hun wereld. Doorheen dit proces garanderen wij transparantie, open communicatie, en discretie. Resultaat: een betere matching op lange termijn.